Feedback Button doesnt load the form

  • Profile Image
    MagicBaloon
    Asked on May 01, 2013 at 12:31 PM

    Hi All,

     

    I love your system... but when I try to use the " Feedback Button" option it doesn't load the form at all !

    This is the link :

    http://www.magicbaloon.com/festa_della_mamma.html

    May be because the form is already in the page ? Looks like you can have two istances of one form in one page ...

     

    Thanks in advance !

  • Profile Image
    moonzkie
    Answered on May 01, 2013 at 12:57 PM

    Hi,

    I have checked your site on IE, Chrome and Firefox and I was not able to replicate on the said problem. Can you please specify which browser are you using?

    Thank you.

  • Profile Image
    MagicBaloon
    Answered on May 01, 2013 at 12:58 PM
    Grazie per il messaggio !
    L'Amministrazione di MagicBaloon ha ricevuto il Vostro messaggio che al momento viene letto e gestito dal nostro incaricato.
    Appena possibile, e se necessario, verrete contattati.
    Distinti saluti,
  • Profile Image
    MagicBaloon
    Answered on May 01, 2013 at 01:09 PM

    Hi All,

     

    the issue is that you can use twice any form in the same web page. In other words if you have the FORM ONE in the page and you want to use the same form (FORM ONE) in the Feedback Button the form will not be loaded.

     

    WORKAROUND : clone the FORM ONE into the FORM ONE ! CLONE and use the first one for the web page and the second one for the Feedback Button.

    The basic / real issue s that you can have two times the same FORM in the web page,

    Thanks for your lighting fast answer !