Spreading Radio Button in Columns does not work in Live Form

  • Profile Image
    newmont
    Asked on May 10, 2013 at 03:42 AM

    Here is the link to the form

     

    http://form.jotformpro.com/form/31273980786970

  • Profile Image
    sidharth_kch
    Answered on May 10, 2013 at 04:12 AM

    @newmont

    You can simply change the value of "Spread column" to 2. 

    Please select the yes/no question and then from top menu tab (properties) you can change the "Spread Columns" to 2. 

    Let us know if you need further assistance.

    Thanks,

    Sidharth

  • Profile Image
    newmont
    Answered on May 10, 2013 at 04:34 AM
    Hi Sidharth,

    For your prompt response, I tried what you suggested but rather than place the yes/no at the end of the question it wraps it down to the next line. It does however put the yes / no on the same line side by side. My aim is to get the yes no at the end of the question rather than a new line.

    Is this possible ?

    Kind regards

    Victor


  • Profile Image
    sidharth_kch
    Answered on May 10, 2013 at 05:42 AM

    @newmont

    Please inject the following custom css:

    .form-multiple-column .form-radio-item, .form-multiple-column .form-checkbox-item{

    width:85px;

    }

    Let us know if it solves your issue.

    Thanks,

    Sidharth

  • Profile Image
    newmont
    Answered on May 10, 2013 at 06:01 AM
    Hi Sidharth,

    I am sorry to ask again, however injecting the code as recommended does indeed show up on the edit screen as I would like it however when you review this with the preview option within jotform it shows up yes/no under one another not side to side. Furthermore when I enbed this into my joomla 3 website it is as the preview was.

    I really need this to work. Please can you help

    Kind regards

    Victor

  • Profile Image
    newmont
    Answered on May 10, 2013 at 07:11 AM
    Hi Sidharth,

    Did you receive my last email? I am planning to clone this form to a further 19. I would be grateful if you could let me know if there is a workaround for this issue.

    Kind regards

    Victor

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on May 10, 2013 at 08:26 AM

    Hi Victor,

    I guess we have an issue with Radio Button. It does spread in editor but not in a live form or embedded form.

    Let me forward this thread to our level 2 support. Hopefully, they fix this ASAP.

    Thanks for reporting.

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on May 10, 2013 at 09:52 AM

    The radio button problem is now fixed. Thanks for your patience. 

  • Profile Image
    newmont
    Answered on May 10, 2013 at 10:00 AM
    Thank you.


  • Profile Image
    newmont
    Answered on May 10, 2013 at 11:20 AM
    Hi Aytekin,

    I had created a folder named Agents and started placing the agents forms into it after logging out and back in they have disappeared. Is there any reason for this.

    Kind regards

    Vedat



  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on May 10, 2013 at 12:08 PM

    Hello Vedat, this sounds like a separate issue so I would like to request that you please make this problem a New Thread. This will help to keep the issues separate but mainstreamed to avoid confusion in the thread.

  • Profile Image
    newmont
    Answered on May 10, 2013 at 12:11 PM
    Ok will do

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on May 10, 2013 at 12:13 PM

    Thank you very much! :)

  • Profile Image
    newmont
    Answered on November 08, 2014 at 06:41 AM
    Hi Can you help please



    ...
  • Profile Image
    newmont
    Answered on November 08, 2014 at 06:41 AM


    ...
  • Profile Image
    abajan
    Answered on November 08, 2014 at 06:54 AM

    Hello newmont,

    How may we be of assistance? As my colleague KadeJM has stated, if this is about a separate issue, you would need to start a new thread. Otherwise, if there's still a problem with your jotform's radio buttons not spreading in the live form, please let us know.


    Thanks