Email autoresponder not displaying the image

  • Profile Image
    lritter
    Asked on February 27, 2020 at 09:08 AM

    Hello!

    I took my Thank You! Page and copied it into the autoresponder email. I wanted to be sure I gave my users two opportunities to click on the link. 

    1. Notice the error message: "The linked image cannot be displayed. The file may have been..." Can you help me fix this so our logo appears? The first screen shot shows the error. The second screen shot shows what it should look like.

    Thank you in advance for your help!

    15828124612020-02-27_9-03-24.png

    15828124182020-02-27_9-06-02.png

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on February 27, 2020 at 10:59 AM

    Please try removing the existing image that is using the direct URL and upload it directly by using Insert Image option.

    158281913427022020_210237.png

    This should resolve the issue. Please get back to us if you need any further assistance. We will be happy to help. 

  • Profile Image
    lritter
    Answered on February 27, 2020 at 11:17 AM

    I just dragged and dropped the image vs selecting from the images stored in JotForm. Worked like a charm. 

    Thank you Kiran!

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on February 27, 2020 at 12:50 PM

    Great. Glad to see that the issue is now resolved for you and the image is displaying in the email. Please do not hesitate to get back to us if you need any further assistance. We will be happy to help.  

    Thank you for using Jotform!