What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    I am trying to set up Creating a Form Autoresponder

    Asked by harrycweb on May 20, 2013 at 05:25 PM

     

    I am trying to set up Creating a Form Autoresponder.

    It all works fine but when i click on the link it sayes:

    Invalid Form URL
    This form is not available for this domain.
    If i click on the link inside the message block it opens the form but with no entries.
    Page URL:
    http://www.myjotform.com/form/31391144745554

    Screenshot
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Mike_T on May 20, 2013 at 06:07 PM

    Thank you for contacting us.

    What link are you trying to access? We will need to reproduce the issue, and then we will do our best to help you.

  • Profile Image

    Answered by harrycweb on May 21, 2013 at 03:33 AM
    This is the link that gets send in the auto responder… http://www.jotform.com/form.php?formID=31391144745554 &sid=%7bid%7d&mode=edit

    This is the message:

    This is the link to the form….
    http://www.myjotform.com/form/31391144745554

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Welvin on May 21, 2013 at 08:10 AM

    Hi,

    I've check the form, and I can't see any settings for Auto Responder. Please try to add it again and see if the same problems occur.

    I'm trying to replicate the same problem but failed to do so.

    Let us know for the results.

    Thanks

  • Profile Image

    Answered by harrycweb on May 21, 2013 at 08:47 AM
    Hi
    I do not know what happened to it.
    I just created a new one.

    I get the same result as before.

    Thanks for your help.



  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Welvin on May 21, 2013 at 09:56 AM

    Hi,

    It is because you have added the full edit link with jotform.com domain. Please kindly correct that one by changing jotform.com to myjotform.com

    The correct link should be:

    http://www.myjotform.com/form.php?formID=31391144745554&sid={id}&mode=edit

    Thank you!

  • Profile Image

    Answered by harrycweb on May 21, 2013 at 10:40 AM
    Hi I have corrected it.
    The link works but it does not repopulate the form with the information supplied the first time.

    Thanks

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Welvin on May 21, 2013 at 10:52 AM

    Hi,

    There's something wrong with the current settings - I've fixed that. Also, I recommend using the {edit_link} instead.

     

    Thanks

  • Profile Image

    Answered by harrycweb on May 22, 2013 at 04:42 PM
    Hi I am still trying to get this to work.

    I am trying a new test form as it is shorter and quicker to test.

    I have put the same link as you have below:
    http://www.myjotform.com/form.php?formID=31391144745554&sid={id}&mode=edit
    All I did was to change the form ID.
    This is my link:
    http://www.myjotform.com/form.php?formID=31415824263955&sid={id}&mode=edit
    This is the link I got with the reply email:
    http://www.myjotform.com/form.php?formID=31415824263955 &sid=235063158310948769&mode=edit
    I still get the same message.

    You said there was something wrong in my form…can you please tell me what was wrong.
    You also said the below in another email, not sure what you mean by it.
    Thanks for your help
    Harry







  • Profile Image

    Answered by jeanettebmz on May 22, 2013 at 05:24 PM

    We have already a ready-to-use field variable at the email settings view, like Welvin has recommended to you

    https://cms.jotform.com/uploads/image_upload/image_upload/global/16084_tempo.png

     

    Please try that and let us know if the problem persist

  • Profile Image

    Answered by gasen on November 26, 2013 at 02:12 PM

    frgdf