What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    All of my unique identifiers reset to "1" from where they were at

    Asked by Prudence on May 21, 2013 at 03:10 PM

    All of my forms have unique identifier numbers that are hidden on the forms.  They all just reset to "1" today for some reason and without me changing anything.  How can this be fixed?  I can't have duplicates and the numbers out of sequence.

     

    So far I have seen it on these 2 forms:

     

    http://hotelwifi.com/product_only_support_close_form/

    http://hotelwifi.com/equipmentonlysales/

    unique My Forms hidden identifier unique id got reset id error id problem
  • Profile Image

    Answered by teedart on May 21, 2013 at 03:11 PM

    This also happenned to my forms

  • Profile Image

    Answered by Prudence on May 21, 2013 at 03:12 PM

    Here is a screen shot also: 

  • Profile Image

    Answered by Prudence on May 21, 2013 at 03:13 PM

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by KadeJM on May 21, 2013 at 04:00 PM

    @Prudence

    Thank you for reporting this issue to us. I took a look at your form and I can confirm the problem you are having with the Unique ID reset to 0. I think this may have been an issue that may have possibly resulted from some of our recent updates. I'm not necessarily seeing a way to recover your id's at the moment on my end so I will pass this thread along to our development team to see if there is something more we can do about it to hopefully correct it for you.

     

    @teedart

    We understand your issue is related but I would like to kindly request that you please open up your issue as a Separate Thread with details about it so that we can attend your problem respectively.

     

     

  • Profile Image

    Answered by Prudence on May 21, 2013 at 04:04 PM

    Okay thanks.  Is there any way that you can start them back to the consecutive number they should be now?

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by KadeJM on May 21, 2013 at 04:40 PM

    No problem, it seems to be related to a issue with the prefix field after checking further so you can try disabling that but I understand that would render your form not as you need it to be used. You can also try cloning the form which resumes the use of the Unique ID but it might not solve it. We will continue to look into it more and our Developers have been alerted so we will get back to you as soon as we can once we've figured out what is going on so I would like to request some patience if you'll allow it until then.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by KadeJM on May 21, 2013 at 04:46 PM

    Correction, pardon my mistake, I tested this again and Cloning it still did not work so please disregard that since it does not help to correct the problem.

  • Profile Image
    Chief Technology Officer

    Answered by eee on May 22, 2013 at 03:32 AM

    Hi,

    Problem has been solved,

    Kindest Regards,

    Ertugrul.

  • Profile Image

    Answered by Prudence on May 22, 2013 at 04:27 PM

    Thanks!