Why are a few of my questions in my emails from customers not showing.

  • Profile Image
    paws19
    Asked on June 02, 2013 at 10:51 PM

    When my customers submit my forms there are a few ansers not showing up in my email. I have 5 forms and this is only happening with 2 of them. The answers are showing up in my submissions on jot form though. I did a test myself and it happened to me also so I know that it isnt my customers not filling the questions out. What would cause this. Thanks

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on June 03, 2013 at 12:04 AM

    Hi paws19,

    Sorry for the inconvenience that may have caused. With regards to the issue of your form, can you please try to re-create your email notification and delete current email notification?

    Note: I just want to let you know that if you made some changes/updates with your form like adding or deleting some fields in your form, your email notification won't automatically updated. You need to either re-create your email notification or manually update it.

    If you nee further assistance, do let us know.

    Thank you!

  • Profile Image
    paws19
    Answered on June 05, 2013 at 09:25 AM
    Hi,
    The questions are showing up in my email, just their answers are not showing up.There are 3 answers not showing up in my email. I dont believe I made any changes.
    Thanks, Laurie

    Date: Mon, 3 Jun 2013 00:04:39 -0400
    To: paws19@hotmail.com
    Subject: Re: Why are a few of my questions in my emails from customers not showing.
  • Profile Image
    jefreylandicho
    Answered on June 05, 2013 at 10:49 AM

    Have you tried doing what pinoytech suggested?Recreating the email notification should resolved the issue but if not, you can configure your email notification and set the field id for the answer manually.

    To manually edit the email notification ID field, open your Compose Email window and click the field ID on the right side.

    If you need further assistance, please contact us again.