Solid Form Themes Issue

  • Profile Image
    Laurentis
    Asked on June 06, 2013 at 02:59 PM

    Find out my screenshot ... thank you all :-)

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on June 06, 2013 at 04:03 PM

    Hi Laurentis, I can see the image you are showing us though I am not seeing any actual problem with it. Can you please provide us with further details about the issue you are having so we can help you?

  • Profile Image
    Laurentis
    Answered on June 06, 2013 at 05:04 PM

    Hello Kade ... 

    The title is much longer than the question ... Before everything was the same like these one  http://crisalys.com/qcm%20-%20ssiap%20-%20serie%200001.htm 

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on June 06, 2013 at 06:19 PM

    @Laurentis,

    It seems that everything is workin fine now. I've check the link of your website that you provide but I wasn't able to replicate the issue. This is what I see now upon checking your form.

    Kindly clear your browsers cache and cookies if you didn't see this in your end.

    Thank you!

  • Profile Image
    Laurentis
    Answered on June 06, 2013 at 07:11 PM

    Hello Pinoytech,

    The form 1,2,3 and 4 is fine but the number 5 is not the same at all ... :(

    I'm lost !

    Serial number 0005 :

    http://crisalys.com/qcm%20-%20ssiap%20-%20serie%200005.htm

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on June 06, 2013 at 07:45 PM

    Hi Laurentis,

    Let me forward this issue to our next level support for further investigation and for further assistance since I was able to replicate the issue on my end. As soon as this issue sorted out, we'll inform you immediately.

    Thank you!

  • Profile Image
    Laurentis
    Answered on June 06, 2013 at 09:14 PM

    Thank YOU very much :-)

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on June 10, 2013 at 04:32 PM

    Hi Laurentis,

    I just want to let you know that the said issue is already fixed. Kindly re-embed your form code into your website.

    Thank you!

  • Profile Image
    Laurentis
    Answered on June 12, 2013 at 07:07 PM

    Thznk you very much for your assistance ... I had to erase and copy and paste again but it's all fixed, once again thank you all ...

    Have a nice day and than you,

    Laurentis.