Old Global SSL Seal shows when the form is embedded as script

  • Profile Image
    sacredsmile
    Asked on June 09, 2013 at 09:19 AM

    When embedding with "embed" option the old secure ssl sign is showing with the text "enable javascript...". When embedding with "iframe" option the new positive SSL sign is showing. I want to use the "embed" option. Is there any way to make the new sign show?

  • Profile Image
    khrisell
    Answered on June 09, 2013 at 10:08 AM

    hello,

     

    Make sure to make your form secure before adding the seal by ticking the "secure form" checkbox.

     

    To be able to add the seal kindly follow the steps provided from this reference:

    http://www.jotform.com/help/131-Enabling-Security-Certificate-Seal-on-Secure-Forms

     

    Feel free to let us know if you have further questions or inquiry.

    Thank you for using JotForm.

  • Profile Image
    sacredsmile
    Answered on June 09, 2013 at 11:40 AM

    Ok. I have already added the seal, and i use https://secure.

     

    The problem is still there. Any suggestions?

  • Profile Image
    moonzkie
    Answered on June 09, 2013 at 12:16 PM

    Hi,

    Can you please try re-embedding your form on your site? I have checked your form and it appears to have the new seal on if you view it using an updated link.

    Thank you.

     

  • Profile Image
    sacredsmile
    Answered on June 10, 2013 at 12:16 AM

    Yes, i have re-embedded the form many times already. And i have deleted the old seal image in the form, and added the new one. If you embed it with iframe option or use the direct link to the form, then you see the new ssl seal. If you embed it with "embed" option you will see the old ssl seal sign, but with the text "enable javascript in your web browser to view the site seal", even though javascript is enabled in my web browser.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on June 10, 2013 at 02:57 AM

    @sacredsmile

    Thanks for reporting. I have now escalated this thread to our higher team for further investigation. We will update you via this thread when this gets fixed.

    Thanks and apologies for any inconveniences caused.

    Best Regards!

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on June 10, 2013 at 10:26 AM

    Fixed.

    Have a good day!

  • Profile Image
    sacredsmile
    Answered on June 10, 2013 at 03:12 PM

    Yes, I see you have fixed it. Thumbs up for Jotform :)