I've been unable to get salesforce integration to work.

  • Profile Image
    Raymond Moss
    Asked on April 29, 2020 at 03:59 AM

    I don't believe that this integration works any longer, unfortunately. I've been unable to get it working whatsoever.



    This is a re-post of a comment on How to Setup Salesforce Integration

  • Profile Image
    jherwin
    Answered on April 29, 2020 at 07:45 AM

    Hello Raymond - Can you please tell us what issue you're having with Salesforce integration? 

    Also, can you please tell us to which form you're experiencing this issue so we can try to clone it and test the integration on our end?

    Looking forward to your response.

  • Profile Image
    navigatortruckinsurance
    Answered on May 04, 2020 at 10:28 AM

    I’ve moved to Zapier for the Salesforce integration since no one around here could get it working. Very strange issue, it just doesn’t seam to send any data to Salesforce. The URL for the test form was https://www.jotform.com/navigatortruckinsurance/website-to-prospect-form---salesfor

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on May 04, 2020 at 11:24 AM

    I have checked your form and it seems you have integrated correctly your form with SalesForce.

    15886057551.png

    To clarify, all the field submission data is not forwarding to your Salesforce account?

    May we know if you have added some custom fields in your SalesForce to be mapped?

    Looking forward for your response.

  • Profile Image
    navigatortruckinsurance
    Answered on May 04, 2020 at 01:28 PM

    I tried paring it down to only 2 fields, Name and Company, and that didn’t work either.

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on May 04, 2020 at 02:58 PM

    Hi, I have cloned your form, and tested our Salesforce integration, and it worked fine. Probably, its the security token, please try to reset it, so you can try to integrate again with the new one.

    Let us know if you need more help.