Link into website not loading

  • Profile Image
    VernWilliamson
    Asked on May 14, 2020 at 02:51 PM

    Hello 

    i have a built a website using the site123 platform, and have inserted a jotfom into one of the pages on the website. When i go into the page the form doesnt load, but when the page is refreshed the form does load. is this a common issue or is there a setting change that i need to do to get this working properly. https://www.cloudpropertytax.nz/sign-up-or-submit-work is the page 

  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on May 14, 2020 at 05:18 PM

    The form on the website you linked loaded right away when I accessed the link on Google Chrome.

    1589490964zt17_14_28.png

    If the issue persists on your end, may I suggest that you try re-embedding your form using its Iframe Embed codes, please?

    Getting-the-Form-iFrame-Code

    Feel free to let us know if you need any further assistance.

  • Profile Image
    VernWilliamson
    Answered on June 04, 2020 at 03:28 PM
    Hello
    The issue is when it is embedded into our website, the page doesn’t load, below are the errors showing. This however loads when refreshing the page or when going to the page from a link.
    [image.png]
    Kind Regards,
    Vern Williamson
    Accountant
    [Vern]
    This email message is intended solely for the addressee(s) named above. The information it contains is
    confidential and may be legally privileged. Unauthorised use of the message, or the information it contains, may
    be unlawful. If you have received this email in error, please notify the sender and delete this email.
    ...
  • Profile Image
    Mike
    Answered on June 04, 2020 at 07:55 PM

    Please kindly try re-embedding your form using the iFrame embed code. The iFrames can prevent conflicts with other content, so there is a good chance that it will fix the issue.