Date picker dropdown doesn't go go away

  • Profile Image
    Allan Doyle
    Asked on June 25, 2013 at 04:32 PM

    Hi, In Chrome and Safari the calendar popups are not going away when you leave the date fields. See http://web.mit.edu/museum/education/reservation-request.html

    Our account is 'mitmuseum'.

    Is there something we're doing wrong?

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on June 25, 2013 at 05:34 PM

    Hi,

    I was able to reproduce this issue when checking the form on your website http://web.mit.edu/museum/education/reservation-request.html 
     BUT using the direct URL of the form http://www.jotform.com/form/20115603235  it work just fine.

    It is possibly caused by script conflict between your website and the form.

    I suggest to please try re-embedding the form using its iframe code this time.
    Use this guide Getting-the-Form-iFrame-Code to get the form's iframe code to embed.

    Please try this and inform us if this does not make any difference.

    Thanks.

     

  • Profile Image
    mathiasmadsen
    Answered on December 05, 2013 at 10:53 AM

    My form does the exact same thing - both in preview and on my website. I've tried on Chrome on both mac and windows as well as Safari on the mac :(

  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on December 05, 2013 at 12:03 PM

    @mathiasmadsen

    Kindly open your own thread so that we can give you the proper assistance for your issue.

    Thanks for your comprehension.

  • Profile Image
    mathiasmadsen
    Answered on December 05, 2013 at 01:02 PM

    Apparantly it works now (I have no idea what I did, however) - so that won't be neccesary.

    But I will remember to open a new post in the future :)

  • Profile Image
    ardy0689
    Answered on December 05, 2013 at 03:07 PM

    @Allan Doyle, I have also tested your website link and I think mathiasmadsen is correct it is working fine now both on my Firefox and Chrome.

    I also see that you are now using the iFrame code as what my colleague Jonathan has suggested earlier. This could be the reason that it is behaving correctly now.

     

    If you are still seeing problems to it, I recommend that you clear your browser's caches and load your page again.

    Regards