Stripe form submission issue: please wait... message

  • Profile Image
    thereserveteam
    Asked on July 02, 2013 at 03:00 PM

    why do customers get a please wait on my page.. im using the correct keys for stripe and a clone of a form i used earlier that was working just fine. seems like jotform support team is out to lunch and away from their work.

     

    https://thereserveteam.com/Lebron_X_Hazelnut_Suede.html

  • Profile Image
    thereserveteam
    Answered on July 02, 2013 at 03:22 PM

    help. 

  • Profile Image
    thereserveteam
    Answered on July 02, 2013 at 03:36 PM

    My other forms seem to still be working, i know this because i recieved an email from jot form just now and a customer was successful in ordering from this page...

    https://thereserveteam.com/Air_Max_95_Doernbecher.html

     

    and another customer was unsuccessful on this page....

     

    https://thereserveteam.com/Lebron_X_Hazelnut_Suede.html

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on July 02, 2013 at 03:42 PM

    Please accept our sincere apologies for the inconveniences you are facing.

    According to my investigation the problem is related to the Stripe integration on your form. I am not sure if something is wrong from our side or from the Stripe side, but I have escalated the issue to the Developer in charge. He will check this as soon as he can.

    We will keep you updated via this thread.

  • Profile Image
    thereserveteam
    Answered on July 02, 2013 at 04:01 PM

    You are awesome Mike. Thanks for getting right on it for me. Sorry for the spamming. We all would like to get our work done if you know what i mean.

  • Profile Image
    thereserveteam
    Answered on July 02, 2013 at 08:29 PM

    still no answers guys?

  • Profile Image
    thereserveteam
    Answered on July 02, 2013 at 09:04 PM

    hey kenneth no worries. you guys are awesome. love the quickness. one question... if i try to order a shoe with the same card the stripe bank acct is set up with... will it decline my card? because i am getting that message instead of the old message "please wait" .... its doing something new so it might be working

  • Profile Image
    thereserveteam
    Answered on July 02, 2013 at 09:19 PM

    back to as good as new! thanks team! you guys rock!

  • Profile Image
    urlbuilders
    Answered on June 03, 2015 at 06:35 PM

    The "Please Wait" is happening to me too. Was this fixed or did I do something wrong? I have setup the Stripe with the keys
  • Profile Image
    Aury
    Answered on June 03, 2015 at 07:33 PM

    @urlbuilders

    I moved your inquiry to a different thread so that we can assist you properly. This is  the URL of the new thread: http://www.jotform.com/answers/581678.

    We will provide an answer shortly. Thanks for your understanding.