Unique ID widget: Data not showing in email alerts

  • Profile Image
    Primesurgical
    Asked on June 08, 2020 at 12:16 PM
    Screenshot
  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on June 08, 2020 at 02:32 PM

    May we know if this is happening to all recent notification emails?

    I have tested a cloned version of your form and I was able to replicate  the issue.

    If possible, can you please try creating a new notification email and let us know if the issue still remains?

    https://www.jotform.com/help/25-Setting-up-Email-Notifications

  • Profile Image
    Primesurgical
    Answered on June 08, 2020 at 02:36 PM

    yes issue remains, deleted both notification and auto responder. Added new ones and still the unique ID will not show. 

    Thanks 

  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on June 08, 2020 at 06:51 PM

    I was able to replicate the issue you are having on a cloned version of your form and I have forwarded this to our developers so they can have a closer look.

    We cannot guarantee that it will be implemented anytime soon, once we have an update we will notify you in this support ticket the soonest.

  • Profile Image
    hayk
    Answered on June 10, 2020 at 02:23 AM

    We are sorry for the inconvenience caused to you. The issue should be resolved. I did clone your form and did submit it and I see the ID in the autoresponder mail. Please clear your browser's cache and test the form once again. Please let us know if the issue persists. Thank you!