USAePay error

  • Profile Image
    jtorrance
    Asked on June 25, 2020 at 12:15 PM

    Hi:

    I have read all the info I can find on your website about the USAePay emulator via Authorize.net not working.  I am getting "source key not found" error and wonder if your developers have made any progress fixing the issues that other users have been reporting for six months?

    Thank you,

    Jan

  • Profile Image
    Bojan_J
    Answered on June 25, 2020 at 01:24 PM

    Greetings Jan.

    Thank you for your message.

    Can you please let us know are you having problems with this payment gateway? Are you getting this error when you try to submit the form? Can you please send us a screenshot of the error? You can click here to see how to post images.

    Thank you for your cooperation. 

  • Profile Image
    miacarson
    Answered on June 25, 2020 at 01:35 PM

    Hi, I hope you helped

  • Profile Image
    Flavio_A
    Answered on June 25, 2020 at 02:29 PM

    Hi @miacarson

    Are you going through a similar issue? If so, please submit a new question here:

    https://www.jotform.com/contact/

    Or just keep following the support for this ticket.

  • Profile Image
    Rustyalice
    Answered on June 25, 2020 at 09:40 PM

    Yes, I am having the issue.  As I said, I have read all I can find on the problem on your website and the most recent post said that developers were working on the problem. That was six weeks ago.  Has there been any movement on this?


    Here's a screenshot of the error that appears after submitting the form:


    Thank you!

    Jan

  • Profile Image
    roneet
    Answered on June 25, 2020 at 10:17 PM

    @Jan

    I have moved your concern to a new ticket to avoid confusion.

    https://www.jotform.com/answers/2413300

    We will address it shortly.

    Thanks.