Cannot revert to earlier version

  • Profile Image
    ldumas
    Asked on August 06, 2020 at 12:13 PM

    I made some revisions today that should not have affected conditions. I moved fields without conditions to another page. Now all my conditions are broken. I have tried to revert to an earlier version. I select a version from yesterday and click to revert. I get a notice almost immediately that the reversion is completed, but I still have the current version. 

    When I look at the reversion history, it shows that I deleted a number of fields that I didn't have. I did not have any captcha fields in this form. 

    There are several hours in setting up the conditions and I am on a deadline. 

  • Profile Image
    VincentJay
    Answered on August 06, 2020 at 03:27 PM

    Sorry for the inconvenience.

    From my experience, the revision history feature only reverts back the old version of the form and not the conditions or integrations. But, please try this method of revision history and see if the deleted conditions will return. 

    1596741669revis_his.gif

    Let us know if you need further help. Thank you!

  • Profile Image
    ldumas
    Answered on August 06, 2020 at 03:55 PM

    I have tried the revert to the previous version. I get a message that the revert is complete and then all I can see is the current version. 

    My other issue is that the reversion history shows that I deleted a number of fields that I didn't and some that I never had. Now the browser is shutting down every time I try to update the emails because it is taking too long to run the script. I took over this project from someone else. Do I need to start over fresh? I just feel like the background script for this form is so consulted that it won't function correctly. 

  • Profile Image
    VincentJay
    Answered on August 06, 2020 at 05:10 PM

    Sorry for the inconvenience.

    I cleared your form cache on our server. Could you please check it again and see if the issue still persists?

    I suggest creating a new form or if you want we can forward it to our developers but I cannot guarantee an ETA when it will be fixed or if there's a solution.

    You can also try cloning your form and just re-create the conditions. Here's a guide: https://www.jotform.com/help/27-How-to-Clone-an-Existing-Form-from-Your-Account