Testing directly from your site in preview mode or

  • Profile Image
    john munro
    Asked on May 10, 2011 at 03:27 PM

    Testing directly from your site in preview mode or in the email alerts notification window it will send an email notification to myself on serveral email accounts that I have. It seems to have an issue sending to the final email account that I want to use which is a google mail account  (mmaynard@vdgii.com  or administrator@vdgii.com)


    I am trying to see if gmail is quaranteening it but have not been able to determine that as of yet.


    you should be able to test on any form by sending to administrator@vdgii.com (my acct) and look at the logs


    Hope you can help


    john munro

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on May 10, 2011 at 08:13 PM

    Hi,

    I have checked our mail logs and it seems that the email messages were sent successfully for both addresses

     

    May 10 13:30:13 monk sm-mta[18727]: p4AHUAcT018725: to=<administrator@vdgii.com>, ctladdr=<noreply@jotform.com> (1002/1003), delay=00:00:03, xdelay=00:00:03, mailer=esmtp, pri=124057, relay=vdgii.com.s10a1.psmtp.com. [74.125.244.10], dsn=2.0.0, stat=Sent (Thanks)

     

     

    May 10 13:42:03 monk sm-mta[25420]: p4AHg1tT025418: to=<mmaynard@vdgii.com>, ctladdr=<noreply@jotform.com> (1002/1003), delay=00:00:02, xdelay=00:00:02, mailer=esmtp, pri=124114, relay=vdgii.com.s10a1.psmtp.com. [74.125.244.10], dsn=2.0.0, stat=Sent (Thanks)

     

     

    Have you tried checking your Spam/Bulk/Junk Mail folders for the missing emails? If not, please do. Also, I have sent a test email to mmaynard@vdgii.com using my personal email. If you did not receive that email, then the problem lies with your mail provider and not on our end. You may want to contact your mail provider or check your dns settings with Gmail.

    We'll await your response. Thank you.


    Neil