I want to pre-populate a form and send it to the client

  • Profile Image
    cahillinspection
    Asked on October 21, 2020 at 05:19 PM

    I want to pre-populate a form and send it to the client so they can finish it and send it back. I am looking at https://prepopulate.jotform.io/

    I do not see the "continue" option when I select my form checkbox on Windows or my Jotform iPhone app.

    Suggestions? Thank you.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on October 21, 2020 at 09:50 PM

    Have you already tried your other browsers? Kindly check.

    I tried configuring a form in the app, and the Continue button was there.

    1603331416_5f90e55807444_

  • Profile Image
    cahillinspection
    Answered on October 22, 2020 at 02:28 PM

    Chrome with extensions. A small "working" notice pops up on the lower right screen. It's very fast. I captured it by recording the screen. I do not get the "continue" button.1603390914_5f91cdc2d2259_working.jpg

    Chrome with extensions disabled is the same.

    I still need to test Brave, Firefox, and Edge.

    This is on a W7 machine with Norton 360. I also have a W10 machine I can test.

    I-phone Jot app version 1.13.24 does not have a checkbox I can select to cause prefill to activate.

    I will send more in a day or so. I need to update my password so I can log in to all the various browsers I have. I will also turn off pop-up blockers and see what happens.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on October 22, 2020 at 05:37 PM

    If it still doesn't work, please check your browser console for related errors.

    https://www.jotform.com/help/453-How-to-get-a-console-report-from-most-common-browsers

    I believe your security could also be the reason. You can see that in the console logs. Please take a screenshot, and send it here as well.

    Thanks

  • Profile Image
    cahillinspection
    Answered on October 22, 2020 at 11:04 PM

    Below is screen shot with Norton 360 running and Chrome and my W7 machine1603422063_5f92476f04b41_Chrome with Nor

    Below is screen shot with Norton 360 turned off and Chrome in my W7 machine

    1603422155_5f9247cb09927_Chrome with Nor

    I also tried Chrome in my W10 machine and it did not work. I did not screen capture the W10 report.

  • Profile Image
    cahillinspection
    Answered on October 22, 2020 at 11:05 PM

    I also turned Chrome off and back on after turning off Norton 360.

  • Profile Image
    cahillinspection
    Answered on October 22, 2020 at 11:09 PM

    I also turned off the automatic Chrome cleanup exe.

  • Profile Image
    Vanessa_T
    Answered on October 23, 2020 at 05:16 AM

    Kindly disable your antivirus and browser extensions, then share a screencast/video when using the Prepopulate App.

    You can also try using a rarely used browser which most likely hasn't been much customized so that we can isolate the issue.