When I submit my form it says "Form ID did not match"

  • Profile Image
    SteveRedman
    Asked on October 03, 2013 at 09:43 AM
    I have added a form to my site but not uploaded it yet... I have tested it and when I press submit I get an Error message.Form ID did not match. How do I correct this?Thanks
  • Profile Image
    fivetownhoopdreams
    Answered on October 03, 2013 at 09:46 AM

    What is the submit button doing?  Submitting to your email or payment?  

  • Profile Image
    SteveRedman
    Answered on October 03, 2013 at 09:48 AM

    Submitting to email

  • Profile Image
    fivetownhoopdreams
    Answered on October 03, 2013 at 09:56 AM

    Have you filled out your email information on the email alerts page?  Have you tested the email settings there first to see it if it works?

  • Profile Image
    SteveRedman
    Answered on October 03, 2013 at 10:01 AM

    Yes I've filled out the details and sent a test to my email which I received. But then I got this message when I tried it again. After clicking Submit the error box appears and the submit button reads Please wait...

  • Profile Image
    SteveRedman
    Answered on October 03, 2013 at 11:05 AM

    Hi,

     

    The form is the New Notebooks form.

    Will try re embedding with iframe code.

    I am using iWeb 09 to create the site.

  • Profile Image
    SteveRedman
    Answered on October 03, 2013 at 11:16 AM

    I have followed the guide and still get the same error. I tried using iframe coding and still got the same error.

     

    I think I will remove the form from "My forms" and create another from scratch to see if that works?

  • Profile Image
    SteveRedman
    Answered on October 03, 2013 at 11:59 AM

    the page is http://www.corporatenotebooks.co.uk/index.html But I haven't uploaded the changes yet (the form)

  • Profile Image
    Steve Redman
    Answered on October 04, 2013 at 12:01 PM

    Hi,

     

    Sorry for the delay... I have uploaded the form to the site and it seems to be working fine. However it looks as it should on both Chrome and Safari, but comes out in a different configuration in Firefox and doesn't show the submit button.

    http://www.corporatenotebooks.co.uk/Home.html

    Please advise.

     

    Thanks

  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on October 04, 2013 at 01:27 PM

    @Steve

    I have checked your form using FireFox, I pressed Submit and the error doesn't appear. The Submit button also display correctly in both, Chrome and FireFox:

    FireFox:

    Chrome:

    If you are not able to see the submit button, I would recommend you to clear your browser's caches and cookies, that should work.

    Let us know if you need further assistance with this.

    Thanks