Is My IP Address Blocked 64.156.26.151

  • Profile Image
    stressfree
    Asked on October 03, 2013 at 11:31 AM

    I woould like to know if my IP Address is blocked 64.156.26.151

  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on October 03, 2013 at 12:37 PM

    Thanks for contacting us.

    You were right, your IP address was blocked. But I already whitelisted it:

    Result: 64.156.26.151 is added to White List

    Let us know if you need further assistance about this or open a new thread to make nonrelated questions.

    Thanks

  • Profile Image
    stressfree
    Answered on October 03, 2013 at 12:58 PM
    its still not sending me the submissions to my email, will it take time for the emails to come through since it was blacklisted and now whitelisted, thanks
  • Profile Image
    fivetownhoopdreams
    Answered on October 03, 2013 at 02:06 PM

    Stress - It can take up to 72 hours for a IP to be marked as whitelisted.

     

    Don't stress about it!  LOL

  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on October 03, 2013 at 02:23 PM

    If you are not getting the notification emails at your email inbox, I would recommend you to check your spam folder and to whitelist our domain names:

    ·        jotform.com

    ·        email.amazonses.com

    ·        amazonses.com

    ·        jotform.co

    ·        secure.jotform.co

    ·        s3.amazonaws.com  

    ·        static-interlogyllc.netdna-ssl.com

    (We use Amazon SES method for "noreply@jotform.com" sender.)

    Also make sure to have the email settings of your notifications in this way:

    - Sender Name: Choose the Name field of your form.

    - Sender Email: Choose noreply@jotform.com or noreply@formresponse.com. You can even setup custom sender emails using any of these methods: 

    Send form emails using your own SMTP server,

    How to use Mandrill to Send Emails From Your Own Email Address

     - Reply-to Email: Choose the Email field of your form.

    So, your settings will be in this way: 

    Please let us know if the issue still persists.

    Thanks