Multiple choice marks not showing up PDF

  • Profile Image
    darksymmetries
    Asked on December 07, 2020 at 04:06 PM

    Hi,

    I have a 26 box, check all that apply, kind of section that keeps dropping connected fields each time I fill it out for a test run. I fix the fields that don't fill out, even though they had a connected field, they then work, but three new fields will fail to be check off, and the field will say "add to pdf". Those three are not the same, they seem to be randomly different each time. Any advice? Thank you!1607375176_5fce9948e077d_Screenshot 2020

  • Profile Image
    Vincent
    Answered on December 07, 2020 at 07:30 PM

    If you're referring to the Vietnamese option or other Asian/Southeast Asian, please follow the screencast below. You need to match or map it to the PDF.

    1607387338_5fcec8ca853b1_vsbd3.gif

    Please try it to other options and let us know if the issue still persists. Thank you!

  • Profile Image
    honeysucklepie
    Answered on December 09, 2020 at 10:53 AM

    I have done that several times. I completed the whole thing appropriately, like above. During a test run of the finished form, 3 fields would fail to be checked off, despite having placed the fields and the pale blue box still present. They would loose there assigned connection obviously. I would fix those fields, run another test, and 3 different race boxes would fail similarly!!! I did this three times. It is not me.

    I will next try deleting the whole section and redoing it.

    This is not a good glitch when dealing with data collection. I now need to test my other forms! :(

  • Profile Image
    Vincent
    Answered on December 09, 2020 at 12:07 PM

    Hi,

    Is it okay if we do it on our end? Also, please share the 3 fields so we can investigate it further. Just to confirm, I am assuming that you're referring to this form: https://www.jotform.com/form/203385344826055

    We'll wait for your response. Thank you!

  • Profile Image
    darksymmetries
    Answered on December 09, 2020 at 02:38 PM

    That is the form! :)

    It looks like it is still: Other Asian. Other Southeast Asian, and Vietnamese for right now.

    I hope you find out what is going on. I thought I was crazy! Keep me posted.

    Thank you,

    Aischa

  • Profile Image
    Vincent
    Answered on December 09, 2020 at 04:03 PM

    Hello,

    I updated the form and I also tested it and it is now working fine on my end. I am using a PC and Google Chrome internet browser. Here's the screencast of the test:

    1607547737_5fd13b59ae403_nhuyij.gif

    Please try it on your end and let us know if the issue still persists. Thank you!