What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Form not working

    Asked by nsphosted on October 04, 2013 at 11:22 PM

    Hello everybody,
    first of all I would like to thank you for your time and help.

    I'm using a form that was working till yesterday. Never gave me trouble, and always work fine. But now it's not working and I don't know why. I didn't touch anything, I didn't edit it either. I tried with different browsers but the result was the same, the first "next" button doesn't work ("siguiente" in spanish).

    The link to the form in the website http://www.camionesvendo.com.ar/#!vender/cpln
    The link to the form http://jotformz.com/form/31471553588663

    Thing is in the form's link (from jotformz) the form works fine.

     

    Well, hope you can help me. Again thanks x all.

    Page URL:
    http://www.camionesvendo.com.ar/#!vender/cpln

    next different www thanks
  • Profile Image

    Answered by Cesar on October 04, 2013 at 11:55 PM

    Hello,

    I've gone ahead and tested the form embedded on the site through different browsers and workstations. But I am unable to replicate the problem, as I am able to get to the last page of the form. Do let us know on which browser you were experiencing the problem. So that we can help you better. Also kindly try to check if the issue persists at this time, as the issue did not happen at the time of this reply. Thank you.

  • Profile Image

    Answered by nsphosted on October 05, 2013 at 12:00 AM

    Hello,
    thanks for the fast reply.

    Well, now, aparently the problem is only in Google Chrome. But another people told me yesterday that the problem was also in other browsers such as Internet Explorer and Safari.

     

    Thanks again. 

  • Profile Image

    Answered by Cesar on October 05, 2013 at 12:19 AM

    Hello, I've tested the form on Chrome Version 29.0.1547.76 m. Yet I am still unable to replicate the problem. Kindly try clearing the browser's cache and trying again.

    Do let us know if the issue persists. Thank you.

  • Profile Image

    Answered by nsphosted on October 05, 2013 at 12:22 AM

    I clean the browser's cache but didn't work either.

    Nevermind, I'll try cleaning the cookies and that stuff later.

     

    Thanks for all!