Jotform not appearing in the Zap

  • Profile Image
    bgolden126
    Asked on December 11, 2020 at 01:09 PM

    I've connected my Jotform account to Zapier, but when I try to create a zap, it fails to pull my forms. How can I fix this?
    Thanks

    Screenshot
  • Profile Image
    Kiran
    Answered on December 11, 2020 at 03:40 PM

    As I tried testing Zapier, it seems to be working fine at my end.

    1607718853_5fd3d7c51a126_

    Could you try logging into a private/incognito window or a separate browser to see if that helps?

    Please give it a try and let us know if you need any further assistance. We will be happy to help.


  • Profile Image
    bgolden126
    Answered on December 11, 2020 at 04:47 PM

    1607723251_5fd3e8f364a50_Edit-a-Step-Zap

  • Profile Image
    Sonnyfer
    Answered on December 11, 2020 at 07:52 PM

    Hello - Apologies for the inconvenience.

    I cleared your form cache to troubleshoot. Could you please try again?

    If in case the issue persists, kindly try clearing your browser cache as well to force logout of your Jotform account and then login again.

    Let us know how it goes.

  • Profile Image
    bgolden126
    Answered on December 11, 2020 at 08:59 PM

    This fixed it...

    Hey Brooks,

    Thank you for reaching out! My name is Shalyn, a Customer Champion here at Zapier. So glad to explore your question with you today! 🙂

    This error occurs due to locations of Data Centers. You will need to reconnect your account again and select "Yes" when asked "Do you use European Datacentres".

    Can you give that a try for me and let me know how it goes? I want to make sure you get your Zap up and running all okay.

    Best,

    --

    Shalyn B

    Customer Champion - Zapier

  • Profile Image
    Sonnyfer
    Answered on December 11, 2020 at 10:34 PM

    Thanks for sharing the solution that worked in your case. We will remember this and share it with other users who might run into the same issue in the future.