Star Rating: When widget set as required, it won't let user go to the next question

  • Profile Image
    Jack_Symons
    Asked on December 14, 2020 at 09:03 AM

    A form I have created has a few Questions that use the scale rating 1-10, and the field set to required. When someone is trying to click through to the next question or submit, it wont let them, even when they have done this.


    They have tried re clicking, going previous and then forward again.


    Thanks1607954611_5fd770b32b507_

  • Profile Image
    Jessica_H
    Answered on December 14, 2020 at 10:10 AM

    Hi Jack_Symons, thank you for reaching us.

    I have cloned your form, and it appears you didn't set the question as Required anymore. Could you kindly reconfirm if you have just edit it?

    In the meantime, I have tried to set my cloned form as required and was unable to recreate the issue.

    1607958631_5fd7806708dd2_20201214-1.gif

  • Profile Image
    Jack_Symons
    Answered on December 14, 2020 at 10:12 AM

    Yes I have set and unrequired as I thought it may fix the issue temporarily, which it did. However the final product needs required field, thanks


  • Profile Image
    Jessica_H
    Answered on December 14, 2020 at 10:58 AM

    Hi Jack_Symons, thank you for reaching back to us.

    You may turn on the Required option on the field. It should be working without issue.

    1607961430_5fd78b569aa90_

    However, if you still encounter an issue, you may try to clone the following form: 203484196351962. Please refer to the following guide on how to clone a form: How to Clone an Existing Form from Your Account.

    Let us know if it doesn't work for you.