Take Photo widget shows Adobe Flash issue

  • Profile Image
    pretreville.copro.formulaire
    Asked on December 19, 2020 at 12:34 PM

    Dear Jotform,

    While testing the form, one of my user end up with the following issue:1608399210_5fde396a5de6c_

    I personally do not have this issue. I guess this is coming form her computer set-up. What would you advise please?

    Many thanks.

    D


  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on December 19, 2020 at 02:21 PM

    I am sorry for the trouble caused to you. I could not test your form because it requires "Spreadsheet to form" widget validation. I did clone your form and did not find any issue with that, it seems to work as expected.

    Please let us know which browser and version your user is using, and we will take a look.

    We will wait for your response.

  • Profile Image
    pretreville.copro.formulaire
    Answered on December 22, 2020 at 12:01 AM

    Dear Ashwin,

    The user is using Firefox but it seems that the user did not pay attention to a pop up window seeking permission to run Adobe Flash. After discussion the person was able to give permission to Adobe Flash plug-in to run. A bit of a disagreement but not sure you can a lot about that?

    Best regards.

    D

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on December 22, 2020 at 01:10 AM

    I am glad to know that you figured out the issue yourself. Please note that these are browser based security where unless permission is allowed by the user, the browser will not be able to access the camera.

    Hope this helps.

    Do get back to us if you have any questions.