Mailform problem :-(

  • Profile Image
    Jeppe
    Asked on October 10, 2013 at 07:16 AM

    Hi there

    I have a major problem on my website, where Jotform is used.

    Link to the form: http://jeppe-k.dk/jeppe.html (bottom of page)

    Once the form is filled out everything seems to be working, and the "Thank You page" also appears.

    The problem is, that I do not receive the mail...

     

    I really hope you can help me with this one, so I can receive mails from my website.

    Hopes and greetings from Jeppe Klausen

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on October 10, 2013 at 08:06 AM

    You've changed the Action URL of the source codes of the form. That is not advisable - your form won't work without this settings. Please kindly re-embed your form to fix that. We recommend iFrame Method: Getting the Form iFrame Code.

    Thanks

  • Profile Image
    Jeppe
    Answered on October 10, 2013 at 03:20 PM
    Hi there
    Thanks a lot for your reply :-)
    Is it possible to edit in my code, instead of making the mailform from fresh?
    What has to be in the code instead of http://jeppe-k.dk/tak.html?
    Hope you can help me out ;-)
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    MVH jeppe k
    sct. mathiasgade 45a, st.
    8800 viborg dot dk
    http://www.jeppe-k.dk
    mobil: +45 2878 4603
    skype: fjeppe007
    vCard: download her
  • Profile Image
    ardy0689
    Answered on October 10, 2013 at 05:29 PM

    From your web page, I don't see any special or custom CSS that the form uses outside or any CSS that are influencing JotForm. You can re-embed the form with no problems.

    Please look at this guide on how to embed your form to a webpage.

    If should in case you encounter any problems to this, please do not hesitate to reach us. Thank you