FORMS MISSING IN CHROME & FIREFOX

  • Profile Image
    thepinkappleproject
    Asked on October 21, 2013 at 06:40 AM

    Hi.

    My forms (embedded in Facebook Page) are missing when I view it via Google Chrome and Mozilla Firefox.

    However, I can view it if I'm using the Maxthon browser.

    Are you having site maintenance of some sort or probably you're having bugs right now.

     

    I hope you can look into this matter.

     

    Thanks :)

  • Profile Image
    guilledutra
    Answered on October 21, 2013 at 07:59 AM

    Hi,

    could you share with us the link to your facebook page in order to make further investigations?

    please check if you are using the secure version of your form in order to embed it in your facebook page, your iframe src tag should be like this 

    https://secure

    <iframe id="JotFormIFrame" onload="window.parent.scrollTo(0,0)" allowtransparency="true" src="https://secure.jotform.com/form/21357249698871" frameborder="0" style="width:100%; height:457px; border:none;" scrolling="no"></iframe>

    This is an example taken from this guide:

    http://www.jotform.com/help/22-Adding-Form-to-Facebook

    Hope it helps

    please let us know if you need further assistance

    Thanks

  • Profile Image
    thepinkappleproject
    Answered on October 21, 2013 at 08:24 AM

    It worked but the form contents were all jumbled. And secured forms are only limited to 10 submissions/month isn't it? I mean for free accounts?

    It only happened today. I was good with the non-secured forms, and I'd like it better that way. I just don't understand why this happened.

    Anyways, thank you.

  • Profile Image
    guilledutra
    Answered on October 21, 2013 at 08:28 AM

    Hi,

    in order to provide you with better help, let's centralize this issue  at the same forum thread, please check my answer in this other forum thread opened by you.

    http://www.jotform.com/answers/281418

    Thanks

  • Profile Image
    thepinkappleproject
    Answered on October 21, 2013 at 09:02 AM

    Is there anyother way to resolve this issue aside from using the SECURE mode?

    I tried using it but the form was all jumbled up.

  • Profile Image
    guilledutra
    Answered on October 21, 2013 at 09:07 AM

    please check  my answer in this forum thread, http://www.jotform.com/answers/281418

    Thanks