It's not possible to clone forms from the Form Templates page

  • Profile Image
    xtphan
    Asked on November 01, 2013 at 03:40 AM

    Every time I clone a form template, it goes to a new blank page

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on November 01, 2013 at 06:09 AM

    Thanks for contacting us.

    The issue like this is mostly caused by accessing our website on another domain such as www.jotform.com instead of www.jotform.us which is our preferred domain for your location. Kindly use jotform.us for accessing our website including the form template gallery and when building your form(s).

    Thanks

  • Profile Image
    xtphan
    Answered on November 01, 2013 at 02:23 PM

    Hi Kevin,

     

    I followed your instructions: using the right domain and such but the problem still persists. Whenever I clone a template, it apprears that it's working (with the working sign loading) but then it gives me a blank untitle form or nothing happen. Please advice

  • Profile Image
    khrisell
    Answered on November 01, 2013 at 03:33 PM

    Hello,

    Can you provide us the URL of the Form template you are trying to clone?

    So that we could run some tests, and try to reproduce the issue your are having.

    Thank you and we will wait for your response to assist you further.

  • Profile Image
    xtphan
    Answered on November 01, 2013 at 03:39 PM

    I can't clone any forms at all. Is there something wrong with my account?

    One of the forms that I need to copy is http://jotform.us/form-templates/seminar-convention-registration-form

     

    Thanks

  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on November 01, 2013 at 04:52 PM

    @xtphan

    I tried cloning the form to see if the issue was happening from our side too. And, just as you said the I was not able to clone the form either, please the next video: 

    https://shots.jotform.com/eliezer/Screen%20Captures/can't_clone_template_form.swf

    I also tried cloning other templates forms and the same isssue happened. So, I have forwarded this issue to our next level support to let them find a solution to this issue. To be able to clone the form you need, use this link: http://www.jotform.me/form/21149337454454

    If any information about the progress on this is available you will get the update via this thread.

    Thanks

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on November 01, 2013 at 09:38 PM

    The problem is now fixed. It has been caused by some code changes our developers made. Sorry about that.