Cards Form: Browser AutoComplete is enabled but not working

  • Profile Image
    lewisgroup1212
    Asked on February 03, 2021 at 08:13 PM

    Hello,
    I reached out yesterday regarding numerous issues with two of my forms.

    1. https://form.jotform.com/210173845014043

    2. https://form.jotform.com/210173736437051

    The main issue is that the autocomplete is not working. As previously mentioned, we have tested these forms several times and had no issues until yesterday. I was told there were some issues with the card layout and to try the forms again. I did and they are still not functioning properly. I reported this and no one responded.

    We also have received reports that our clients are not being redirected to the next step upon submission (we added the link in the re-direct and this has been working fine up until yesterday as well.) As mentioned yesterday, when I tested the form out, the re-direct worked fine on my end. So I am not sure what is going on.


    This is very frustrating because it took us several hours to build these forms and we chose Jotform cards to make it easier for our clients. However, since the autocomplete is not working, our submission numbers have dropped. As you can imagine this impacting our business. We are long time users of Jotform and just recently upgraded. We would help in getting this resolved promptly.

    - Dee Lewis

  • Profile Image
    Vick_W
    Answered on February 04, 2021 at 12:12 AM

    Hi Dee,

    Let me escalate the issue to our backend team so they can check this further. I'm able to replicate it in a cloned form as well. We can not provide an ETA right now. However, as soon as an update is available we will inform you here.

    Thanks

  • Profile Image
    Vick_W
    Answered on February 04, 2021 at 12:15 AM

    I've also created a new ticket for the redirect issue. So it can be escalated as well. You'll receive an update on the link below shortly.

    https://www.jotform.com/answers/2873067

    Thanks