What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    I cannot get my autoresponder email to include the external links in the email.

    Asked by Mutthd on November 07, 2013 at 12:43 PM

    They managed to show up once or twice in Gmail (albeit with brackets still showing), but not once when I sent to Yahoo.

    Please let me know of any solutions to this problem.

    Thanks and regards,

    D

    Page URL:
    http://www.stratosphere-rwm.com/#!landing-page/ctr1

    autoresponder email email problem thanks
  • Profile Image

    Answered by jeanettebmz on November 07, 2013 at 12:57 PM

    it looks like you are right, can you please change the Sender Email address to any of the default ones noreply@jotform.com  or   noreply@formresponse.com

     

  • Profile Image

    Answered by Mutthd on November 17, 2013 at 01:21 AM

    Hi,

    I can get the link to insert on the test mail; however, it does not show up when I send via the link embedded in my site. Your colleague mentioned that the title of the link needs to be the same as the link text. I tried this without success and I also followed your instructions to change the sender email address to the default ones. Please let me have specific instructions on how ensure my link shows up on my email. This is now extremely urgent.
    Thanks in advance.
    Regards,
    D
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by EltonCris on November 17, 2013 at 04:07 AM

    Hi there,

    I cloned your form and tested it here. I am able to received your custom autoresponder with links to your website. It works just fine on my end.

    Is this the issue you are referring to? This is the form I've checked and cloned. http://www.jotform.me/form/33101473814446

    Can you please test it again and confirm if the issue is now resolved? So far, I don't encounter any issues with the autoresponder on my side.

    Thanks!