Submit button not working properly

  • Profile Image
    skoopsandmore
    Asked on March 01, 2021 at 12:55 PM

    When users try to submit my form, the submit button stays stuck at "please wait". However I do receive (repeated) submissions every time they press the button, but the user gets an error page.

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on March 01, 2021 at 05:10 PM

    I have tested your form and seems like this has been disabled, so I cloned it and performed a test, the form seems to have worked, here is an example about the result on my end:

    1614636552_603d6608dcd7f_1.gif

    I cleared your forms cache, kindly perform a new test and let us know if the problem persists.


  • Profile Image
    skoopsandmore
    Answered on March 01, 2021 at 05:17 PM

    I just enabled the form. This is what I get after I submit the form1614637116_603d683c72ef5_Screen Shot 202

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on March 01, 2021 at 10:08 PM

    Thanks for the screenshot.

    I have just checked your form again and it seems disabled, may we enable it to perform a test and then disable the form?

    Also, I would recommend you to kindly try using a different internet connection, browser or device, it's possible that an app installed on the device/browser or security restrictions in the network are causing this issue.

    Let us know how it goes.

  • Profile Image
    Skoopsandmore 
    Answered on March 01, 2021 at 10:17 PM

    Yes, please enable it. We have tried with different devices. It was working fine last week

  • Profile Image
    claire
    Answered on March 02, 2021 at 02:46 AM

    I tried to enable and test your form. I was working as expected. Can I gently ask you to enable your form in the Form Settings section under the Settings tab?

    1614671098_603decfa5deb1_

    Please give it a try and let us know how it goes. We will wait for your response.