The Spread Column function for checkbox is not working correctly in my form

  • Profile Image
    igreenha
    Asked on November 27, 2013 at 10:10 AM

    The spread seems to be ok in the form builder, but not on the live form.  I'm trying to spread to 3 columns, but neither 3 nor 2 columns seem to have any effect on the live form.

  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on November 27, 2013 at 01:42 PM

    Thanks for contacting us.

    I cloned your form and tried to apply the change and I was able to reproduce the issue.

    In the form builder:

    Viewing the form in real time:

    I also made a test with one of my own, but at this time it worked fine:

    However, I was not able to find the reason of this behavior. I deleted all the fields except the checkbox, however, the issue still persists. So I have forwarded this bug to our next level support so that they can look for a prompt solution to this issue.

     

     

  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on November 27, 2013 at 01:43 PM

    We will notify you via this thread once this issue gets resolved. Please open a new thread to post unrelated inquiries.

    Thanks for your comprehension.

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on November 27, 2013 at 01:51 PM

    Hi,

    I've clone your form to investigate and found Multi Language Form Options causing the issue. By removing multi language form option, that would do the trick.

    Please take a look at this video: http://www.screencast.com/t/hsOOyT4itkyC

    You might like to take a look at this clone form: http://www.jotformpro.com/form/33305176420950

    Feel free to contact us at anytime if you need further assistance.

  • Profile Image
    emrew86
    Answered on December 02, 2013 at 07:26 AM

    Bug has been fixed...

  • Profile Image
    igreenha
    Answered on December 02, 2013 at 08:47 AM

    Perfect!  Thank you for your help!