My form requires login despite having a public setting

  • Profile Image
    HayesConnor2020
    Asked on March 12, 2021 at 06:51 AM

    I have created a new form, when I copy the link and send the recipient needs to log in.

    I have the public setting on so don't understand.

    Also can you tell me how I can receive a copy of the completed form by PDF

    Thanks

  • Profile Image
    mertefe
    Answered on March 12, 2021 at 07:57 AM

    Hi,

    You need to make sure you are sending the right link. To share your form with your target audience, you need to navigate to the "Publish" section in Form Builder. You can then copy the link to your form with the "Copy Link" button.

    1615550627_604b58a3d866f_

    I moved your second question to another thread to avoid confusion: https://www.jotform.com/answers/2962430

    Hope that helps with your problem. If you need further assistance, please reach out to us.


  • Profile Image
    irvinsurace
    Answered on March 12, 2021 at 08:13 AM

    If I share my form using the link created (as usual - same suggestion that you posted), I am taken to My Modules page. My receiver are unable to complete the form. It seems that the form is not available. I have already checked the Privacy setting. If I use the email invitation, the form is displayed by the recipient.
  • Profile Image
    Eduardo_H
    Answered on March 12, 2021 at 10:38 AM

    Hello @irvinsurace

    Since your last question tackles another topic, I have moved it to a separate ticket.

    I will be posting my response via this link shortly: https://www.jotform.com/answers/2963204-if-i-share-my-form-using-the-link-created-i-am-taken-to-my-modules-page-and-users-are-unable-to-complete-the-form