Import App "Now" not working Jotform "HELP NEEDED"

  • Profile Image
    warranty
    Asked on November 27, 2013 at 03:17 PM

    Previously this Import App was working for me till morning but now its not showing 'Forms'  - Its showing this messages  'lOADING FORMS ' ---- Any solutions from Jotform will be really really appreciated - i have even cleared my temp files internet cache with cc clearner so kindly have a look into this and let me know wheather its just for me that this app is not working ??

     


  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on November 27, 2013 at 04:05 PM

    Hi there,

    The app works just fine on my end as shown on the image below.

    Please try it again this time and try to clear your browsers cache and cookies within your browser settings if that helps. If you have a different browser to check, please do so, it should be fine.

    We'll await your updates. Thanks!

  • Profile Image
    test11
    Answered on November 27, 2013 at 04:55 PM

    I have just removed chrome and i got the same results :| "loading forms"  - Then i installed Mozilla - Now agagin showing me the same message :| .

     

    Can you just check wheather my account is having some sort of restrictions to use that app ? - I even tried creating a new id but not working then i Tried using my Another lappy even their no good results .

     

     

  • Profile Image
    Cesar
    Answered on November 27, 2013 at 05:47 PM

    @test11

    Kindly create a new thread for your issue, so that we may be able to assist you further. This is to avoid any confunsion with what has already been discussed on this thread. Thank you.