iweb html

  • Profile Image
    alexandrazamora
    Asked on April 15, 2010 at 08:09 AM
    I am using the iweb and I went to copy Html code and the form is not showing up 
  • Profile Image
    galaxysom
    Answered on April 15, 2010 at 08:28 AM
    I just had the same issue use the advanced option and copy and paste the iframe code works for me.
  • Profile Image
    pravanti
    Answered on April 25, 2010 at 01:14 PM
    I got the form to show up properly in iWeb but when I published to Host Gator Server and opened the form page, the Submit button was not there. Anybody have this problem and solution?
  • Profile Image
    geschichtenspielerin
    Answered on August 04, 2010 at 03:14 AM

    the same happened to me and i did not find the solution how the submit button will not be cut off, hope i´ll figure it out...Anybody there who can help??

  • Profile Image
    mliz
    Answered on March 08, 2011 at 06:21 AM

    Increase the size of the IFrame manually

    The code you have placed on your site have an "height" field.  Just change

    the value for the height field and it should do it.

    You can also  try increasing the size of the iWeb widget manually.

    By selecting the widget on the editor and pulling it down.

  • Profile Image
    JohnHopkinson
    Answered on February 09, 2012 at 05:02 PM

    I had the same problem where the "Submit" button was not showing. It looked like the form was not height enough. I removed the "Submit" button, added it back. Then I reinserted the form again using iweb coding feature into HTML snippet in iWeb. 

    I works fine now.

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on February 09, 2012 at 05:41 PM

    @JohnHopkinson

    We're happy to hear that you have sorted your problem out. Thank you for sharing your solution, as well.