What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Form not loading - "Form failed There was an error on V8. Please try again"

    Asked by megandigit on December 13, 2013 at 10:55 AM

    Hi-

    I am trying to view my live form and I keep getting this error:

    Form failed
    There was an error on V8. Please try again

     

    Is this something on your end or is there something I need to do?

    Please let me know!

     

    Thanks!

     

    Megan Geist

    Page URL:
    http://jotform.co/form/33355440714854

    Screenshot
    v8 div thanks
  • Profile Image

    Answered by markashton on December 13, 2013 at 11:01 AM

    Yeah,

    I'm getting this from my potential clients that doesn't look good:

    Can you look at this NOW please

  • Profile Image

    Answered by consultleo on December 13, 2013 at 11:03 AM

    I am getting the same error.! Can anyone help? 

  • Profile Image

    Answered by evacuator on December 13, 2013 at 12:01 PM

    I am getting this error as well, need this fixed too

  • Profile Image

    Answered by jonsan32 on December 13, 2013 at 01:40 PM

    Same here. Started today.

  • Profile Image

    Answered by GMUAlumniAssoc on December 13, 2013 at 02:05 PM

    Has anyone received an answer as to why this is happening or the estimated time to get it fixed?

  • Profile Image

    Answered by markashton on December 13, 2013 at 02:12 PM

    Yeah ... come on ... what's with the radio silence?

    Something's bust ... and its screwing with our businesses ... and you lot give the impression you can't be assed even to answer it!

    Regards Mark

  • Profile Image

    Answered by jonsan32 on December 13, 2013 at 03:15 PM

    A few of my forms are back up. I believe jotform is slowly fixing this issue, but that is only an assumption. I did nothing to start the forms from disappearing, and I've done nothing since they started to reappear. 

     

    I've seen this exact question posted several times today. I'd rather have them work on the issue than take the time to respond to each post. See their responses elsewhere.

  • Profile Image
    JotForm Founder

    Answered by aytekin on December 13, 2013 at 03:43 PM

    Refreshing the form should fix the problem.

    I know our supporters sometimes recomending clearing caches. Please don't. Clearing form caches causes this problem. We are trying to find the reason. Just don't clear the caches. 

  • Profile Image

    Answered by Intronetz on December 13, 2013 at 07:21 PM

    It hasn't fixed it.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Welvin on December 14, 2013 at 03:10 AM

    @Intronetz,

    What form from your account? As advised, re-saving your form into our form builder should resolve the issue, re-save the form twice just in case the first attempt wouldn't make it. Try it and update us here for the results.

    Thanks

  • Profile Image

    Answered by consultleo on December 14, 2013 at 03:53 AM

    @welvin,

    Ok this is interesting. When i try to save the form it gives me the Invalid form error in the preview mode even. Screen shot: http://tinypic.com/r/ot19xe/5

     

    I think there is something wrong with the backend and not with our usage syntax.

  • Profile Image

    Answered by consultleo on December 14, 2013 at 09:33 AM

    Any updates support team? This really bugging us :(

  • Profile Image

    Answered by kokaneepowerforms on December 14, 2013 at 10:18 AM

    The solution of saving the original form and then the link to the form worked for me.   In my case it was the https form link that was failing.