Form failed to load on my website

  • Profile Image
    registrations_smep
    Asked on December 23, 2013 at 07:51 AM

    I have a jotform embedded on my website
    http://www.smepgiki.com/register.html
    sometimes it loads but most of the time it returns a blank page nothing apprearing on the <div> in which the form code is placed.
    Can you look into this matter pleae? 

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on December 23, 2013 at 08:45 AM

    Hi,

    I checked your page source here and found two types of form embed code. One is the default script embed code and the other one is the iframe embed code which are both commented that's why they are not executed on that page. It is best to remove the two embed codes first, then re-embed your form again using iframe embed code. Check this visual guide:

    This should resolve the problem. Thanks!

  • Profile Image
    registrations_smep
    Answered on December 28, 2013 at 05:20 PM
    Sir
    Attached is a snapshot.Can you please explain why am i getting this
    authentication request whenever i try to login to jotform? It works when i
    work around the captcha but its really annoying.
    hope you can help.
    Regards
    *Ahmed Nabi *
    *BS Mechanical Engg, GIK Institute of Engg & Tech.*
    *President SMEP GIKI Chapter*
    *Mobile: 0345 9150089*
    *Website: www.smepgiki.com *
    ...
  • Profile Image
    jonathan
    Answered on December 28, 2013 at 05:35 PM

    @Ahmed

    Hi,

    We are not able to view the attach snapshot in your message.

    Please try uploading your snapshot to this URL http://imgur.com/ and copy the image link and paste it here in your message. We can be able to view your attach images this way.

     

    Thanks.