probs with forwarding

  • Profile Image
    hiosucri
    Asked on June 27, 2011 at 01:22 PM

    I use your contact form, but I get no e-mails directly into my mailbox. I see the emails that were created using the contact form, only mailbox on your homepage. But this happens only if I use my email addresses in the starts with info@mydomain.de, so that there are problems when it comes to forwarding? namely, it works without problems when I type a normal gmail email address. This happens even though I have changed nothing in the notifications, I have your template in use "contact us" and there was only adapted a few fields

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on June 30, 2011 at 06:26 AM

    One possible explanation is that it is getting stuck on the spam filter on your server.

    I made a test submission and checked out our email server logs. It looks like your email account is not correct. Your email server gives "User unknown" error.

    Jun 30 06:25:01 yang sm-mta[3873]: p5UAOua1003871: to=<info@simply4you.de>, ctladdr=<jotform@yang.interlogy.com> (1004/1004), delay=00:00:05, xdelay=00:00:05, mailer=esmtp, pri=123583, relay=mail.simply4you.de. [85.13.133.120], dsn=5.1.1, stat=User unknown

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on July 03, 2011 at 10:53 PM

    @hiosucri

    It looks like you have replied to the email notification for this thread but your response failed to display. Please repost your responses on this page - http://www.jotform.com/answers/31747-probs-with-forwarding

    We look forward to helping you solve this issue. Thank you and have a great day!


    Neil