Conditional Rule works for one question, not for another.

  • Profile Image
    dabble
    Asked on January 30, 2014 at 02:12 PM

    I've set up a form (http://form.jotform.us/form/40295364957162) with three conditions.

     

    The first two conditions work fine: 1. Show "Let us know how we can get you started (select one):" and 2. Show: "Institution or Collection Name"  if "Join VertNet," in previous question is selected.

     

    The third condition, Show "Institution or Collection Name" does not work if Host a training workshop" is selected.  Not sure why that is.

     

    Testing Chrome, FF, and Safari.  None enable this condition.

     

    Suggestions are welcome (although I'd prefer not to add a second "Institution or Collection Name" question.

     

    many thanks

    dave

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on January 30, 2014 at 03:57 PM

    Thank you for contacting us.

    Your second and third conditions are conflicting between each other. In order to fix this, we can combine them into one condition, like this:

    Please see the following example:

    http://form.jotformpro.com/form/40295912630957

    You can Clone that form to your account to check the back end.

    If you need any further assistance, please let us know. We will be happy to help.

  • Profile Image
    dabble
    Answered on January 30, 2014 at 05:10 PM

    Very helpful, Mike_T.  Thank you very much.

    I've updated my form manually, so that I know how to do it.

    It appears to be working just fine now.

  • Profile Image
    Mike_T
    Answered on January 30, 2014 at 05:14 PM

    You are quite welcome. Thank you very much for using our service.