What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    language flag not show on chrome

    Asked by tkart on February 14, 2014 at 09:24 AM

    hi

    i've set translate function but only on chrome i can't se the flag?

    any  idea?

    Screenshot
    flag
  • Profile Image

    Answered by Carina on February 14, 2014 at 09:35 AM

    I did some tests and with Firefox and IE language field worked well. With Chrome, first I also got only 2 flags but after clearing the browsers cache I could see the 4 flags perfectly:

    Please inform us if the problem still persists after clearing the cache.

  • Profile Image

    Answered by tkart on February 14, 2014 at 09:48 AM

    hi

    the problem is'nt on the drop down flag but on the first flag.

    if i open the form no flag is show , if clkic on the arrow the flag on dropdow appear and this is ok.

  • Profile Image

    Answered by tkart on February 14, 2014 at 10:05 AM

    i've add the spanish language and now the problem is on all the browser, and i can't see the last two field like send button

  • Profile Image

    Answered by EliezerN on February 14, 2014 at 10:21 AM

    Thanks for the explanation and for the update.

    Upon cloning your form I was able to reproduce the issue from my side. But I also found the caus of the issue. It is not showing any flag when opening the form by first time because you have not set any language as Default:

    So, all you need to do is to set any of the languages as Default and that will resolve the issue: 

    Result:

    Please inform us if you need further assistance with this inquiry.

    Thanks

  • Profile Image

    Answered by tkart on February 14, 2014 at 10:29 AM

    thanks i had set italian to default.. but any way now is ok thanks.

    So now i don't know why but the form don't show the last two filed Authorization handling of personal dat and send button

    any ideas?

    thanks

  • Profile Image

    Answered by EliezerN on February 14, 2014 at 10:40 AM

    Hi again tkart, 

    We will be more than glad to assist you with your last inquiry, however, since it is a different question form the original one of this thread we would appreciate if you open a new thread to post your las concern there. In that way can avoid any confusion between questions.

    You can open a new thread here: http://www.jotform.com/answers/answer.php

    Thanks for your cooperation