Matrix not sending results via email

  • Profile Image
    imeldesign
    Asked on July 14, 2011 at 01:46 PM

    Set up my first form using the Matrix to collect results. The form works but the matrix results are blank. If you go into form submissions you can see the results but the emails look like this. I have had three different people on three different computers try and the results are the same.

  • Profile Image
    imeldesign
    Answered on July 14, 2011 at 01:54 PM

    changed the embed to Dreamweaver and got some results...but not all...weird.

  • Profile Image
    imeldesign
    Answered on July 14, 2011 at 02:10 PM

    only those fields marked NO Interest are showing in the email.

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on July 16, 2011 at 01:51 AM

    Hi,

    After cloning your form and doing some tests on it, I have found out that the cause of the problem are the single quotes in two of your column names, namely "I'd like to participate" and "I'd like to help organize". That is the reason why only the chosen items in the column "No interest" are displayed in the notification mails.

    Replacing "I'd" with "I would" should fix this problem permanently.

    Still, I'd be forwarding a report to our developers to prevent this same situation from happening with other users. I would like to thank you for reporting this issue.

    If there's anything else you'd like to add, feel free to contact us again. Have a safe weekend!


    Regards,
    Neil

  • Profile Image
    serkan
    Answered on August 08, 2011 at 11:24 AM

    This issue has been fixed.

    Thank you for reporting.