Bug in Date /Time single widget. Form won't submit on IE (8 or 11)

  • Profile Image
    NRCsupport
    Asked on March 08, 2014 at 10:36 AM

    I've recently added a date/time single widget field. On IE (both 8 and 11) the form will not submit. Just hangs saying please wait...  It works ok in FF.

    I've removed the field, and the form now submits.

    An odd thing was that when the widget was on the screen, as well as showing the date correctly, it had some extra text just below the field window. I think it said < March 2014>. This did not appear on FF, but when using FF debug tools, I could see that there was an empty area there, and the widget seemed to have extra height to allow for it.

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on March 08, 2014 at 12:05 PM

    Hi, thanks for reporting this, I have tried it too in IE and it did not go through:

    I have escalated this to our second level, hope we have this fixed soon. 

  • Profile Image
    NRCsupport
    Answered on March 08, 2014 at 01:52 PM

    Thanks,

    And I see that you also got that extra line saying < 2014 - Mar > below the actual date/time.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 10, 2014 at 04:54 AM

    Hi,

    We are truly sorry for the inconveniences caused. The problem has been fixed by our developers. We would appreciate if you could test it on your side.

    Please update us if you continue to encounter this issue going forward.

    Thanks!

  • Profile Image
    NRCsupport
    Answered on March 10, 2014 at 06:39 AM

    Thank you very much. That works fine on IE11. I'll try IE8 later (machine not running at present).

    Once again, excellent speedy service. Well done JotForm.