The Google maps of my form are not centered in the correct location and the marker does not appear if maps are hidden

  • Profile Image
    3bvoyages
    Asked on March 17, 2014 at 11:44 AM

    Hello,

     

    I am trying to add the Google Maps location of some places on my form.

    To do so, i added the url google maps is giving me into an html text box.

    For some reason, it's working for the first google maps integration, but not for the others, where it's showing the marker of the location, but not zooming on it. I did the same thing for all the locations, so i don't really understand what is happening. It's working great when i see it inside the form builder, but not when i preview my form.

    That'd be great if you could help me with it.

    url to the form : http://www.jotform.com/?formID=40753689992372

    url to the preview : http://form.jotformeu.com/form/40753689992372?

     

    Thank you, 

     

    Yohan Picot.

  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on March 17, 2014 at 01:08 PM

    Hi,

    I found a similar thread the other day, the maps were not centered in the specified location and the location maker was not visible unless you zoom out the map.

    So, upon investigating I found that this behavior happens with maps that are loaded while being hidden or in a page other than the first one of the form. So, since the default map is the one that is loaded while being visible, that is the only one that works correctly and the others not.

    So, this is the thread I mentioned before: http://www.jotform.com/answers/338941

    As you can see, I opened a bug ticket so that the dev team can find the solution to that behavior. So, I have opened a new ticket for your thread so that you can be notified once it is fixed.

    We will appreciate your patience.

    Thansk

  • Profile Image
    3bvoyages
    Answered on March 19, 2014 at 08:01 AM

    Hi,

     

    Thank for quick answer and the great feedback.

    Hope thee devs will be able to fix it quickly, it's a pretty great feature when it's working.

     

    Best regards, 

    Yohan Picot

  • Profile Image
    alp_deniz
    Answered on June 05, 2014 at 06:32 AM

    The problem seems to be resolved by the regular improvements of JotForm in the time being. Sorry for the late update.

    Kind regards