Changing Jotform flashscreen on Android app

  • Profile Image
    legacyliveweb
    Asked on November 05, 2021 at 12:10 PM

    Is it acceptable and possible to change the jotform flash screen (the one which opens with the jotforms logo on startup) on my clients' mobile devices for their fieldworkers? If so, how?

    One other question, I am using <em></em> tags with :after breaks before them for some of the labels. Is there any way of translating such?

  • Profile Image
    parker
    Answered on November 05, 2021 at 03:55 PM

    Hello,

    If you're referring to changing the iOS or Android app start page, the only way you might be able to do something like that is if you're an Enterprise user but you would need to ask them about it when signing up if that was something you're interested in.

    In regards to translating, if you're using custom CSS to achieve this maybe look at this.

    https://wpml.org/forums/topic/how-can-i-translate-content-written-in-css-in-pseudo-after/

  • Profile Image
    legacyliveweb
    Answered on November 08, 2021 at 12:50 AM

    Thank you for your swift response Parker

    Unfortunately this doesn't work. If for example I want to add text to id:label_22,

    #label_22:lang(zu):after {content:"example text";} doesn't do anything, whereas if I remove the "lang(zu)" it adds the text for me.

    Is there perhaps another solution here?

  • Profile Image
    Amin_N
    Answered on November 08, 2021 at 05:15 AM

    Hi again,

    There's no #label_22 on your form. The CSS code works with other labels with no issues at all as shown in the recording below.

    1636366382_6188f82e2114e_amin_n_css_lang

    Please make sure you use the right label ID.

    I hope I have been of any help.

  • Profile Image
    legacyliveweb
    Answered on November 08, 2021 at 01:08 PM

    I see my problem... I understood it that if I added the lang(zu) then it would pop up in the translator, but in actual fact it is adding it to the text only when it is in the Zulu language. That's why I thought 'it wasn't working' because I was in English and it was disappearing. Makes sense. Much work lies ahead but at least I know what I'm doing now. Thanks so much!

  • Profile Image
    legacyliveweb
    Answered on November 08, 2021 at 01:22 PM

    One last question... If I want something to only show with en-uk (main language), would I use lang(en) or lang(en-uk) or something else? en and en-uk and en-UK don't seem to be working...


  • Profile Image
    legacyliveweb
    Answered on November 08, 2021 at 02:35 PM

    Sorted, I see if I have it without the lang(zu) it is the default used for Eng and the lang(zu) overwrites this for the seSotho/Zulu translation. Perfect. Thanks again!

  • Profile Image
    Amin_N
    Answered on November 08, 2021 at 03:43 PM

    Are you saying the issue has been resolved?

    If not, please let us know so we can further assist you.

  • Profile Image
    legacyliveweb
    Answered on November 08, 2021 at 10:41 PM

    Resolved, thanks!