Having issues with adding conditions.

  • Profile Image
    hairandwigsbychrissie
    Asked on November 08, 2021 at 08:45 PM

    I am having issues with my conditions on my form. I have one conditions that works but all the other questions don't. For example my question is. What services do you want to book? The value is Haircut. Then there is 3 other questions after. This one works fine but when I ask the same question the and the value is different it doesn't show my other questions. Can this be fixed?

  • Profile Image
    Patrick_R
    Answered on November 09, 2021 at 02:01 AM

    Hi there,

    As far as I can check, it is working as expected. If I select both 'Haircut' and 'Wig Haircut', following fields are shown as per the set condition criteria:

    For 'Haircut' field:

    • How would you describe your hair strand texture? Select as many as apply.
    • When is the last time you had your hair cut?
    • How would you describe your hair density?

    For 'Wig Haircut' field:

    • What type of wig do you have?

    Q) May we know on which selection do you see the problem? We'll check accordingly.

    Awaiting your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    Patrick_R
    Answered on November 09, 2021 at 02:41 PM

    Hi there,

    I randomly tested Wig Haircut and Wig Consultation and the selections are showing applicable fields correctly. Following is the issue screencast: https://shots.jotform.com/patrick/Screencast%202021-11-10%2001-06-58.webm

    Q) Can you please give us one value that is not working as expected? We'll check it and get back to you.

    Thank you!