Preview Different From Build

  • Profile Image
    Melissa_Cuthbert
    Asked on November 10, 2021 at 01:17 PM

    Hello,

    When I preview my form it is missing elements. Is there something I am missing to turn on all questions?


    Thank you!1636568244_618c0cb4e0834_jotform preview

    1636568258_618c0cc2c7fba_jotform build.J

    Screenshot
  • Profile Image
    Basil_A
    Answered on November 10, 2021 at 04:24 PM

    Hi,

    I have cleared your cache, can you please check if the issue persists?

    Looking forward to your reply.

  • Profile Image
    Melissa_Cuthbert
    Answered on November 10, 2021 at 04:27 PM

    Hello,

    I did just check and unfortunately the issue is still there.

    Thank you,

    Melissa

  • Profile Image
    Laura_L
    Answered on November 10, 2021 at 09:33 PM

    Hi Melissa,

    I checked your form, and on my side, I am currently able to view the fields:

    1636597843_618c805342a8c_formsd.png

    May I ask you to clear your browser cache, or try to access the form in a different browser?

    If the issue would still occur, please let us know.

  • Profile Image
    Melissa_Cuthbert
    Answered on November 11, 2021 at 11:55 AM
    Hi Laura,
    Are you able to view the fields when you click preview? That is when I
    cannot view them. I did clear my cache and try in a different browser. Both
    still had the issue.
    Thank you,
    Melissa
    ...
  • Profile Image
    Zahra_S
    Answered on November 11, 2021 at 12:30 PM

    Hi There,

    Yes, I can clearly see the fields in the preview form. I have cloned it on my end , you can see in GIF below:

    1636651738_618d52da0bf15_preveiw.gif

    Here is the cloned version of form: https://www.jotform.com/build/213144764389968#preview

    Feel free to ask for further assistance.

  • Profile Image
    Melissa_Cuthbert
    Answered on November 17, 2021 at 09:59 AM

    Thank you, you can mark this as closed. I recreated this as a different form.