Get Referrer widget not working

  • Profile Image
    naswgr
    Asked on March 20, 2014 at 03:30 PM

    Hello.  First - your products have saved my sanity - so thank you!  However, I am having *trouble* with the GET Referrer widget.  I've downloaded the source code to my website.  When I use the form from the HTML page that was generated with my CSS and JS documents the widget returns the URL beautifully.  When I copy that same code into another webpage, style it accordingly - the widget no longer works.  It appears that I've linked all of the scripts properly, my form code is pretty much cut and copied.  I cannot figure out why it works in one HTML page and not the other.  I'm sure it's something obvious but I'm such a novice I can't figure it out.

     

    Any assistance you can provide would be greatly appreciated!

     

    Thank you.

    Kind Regards

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 20, 2014 at 05:39 PM

    Hi,

    I would suggest to retake your form source code, this time by using the provided source code when you select source code on the embed options. See if this helps.

    I believed this was caused by script conflict which makes the referrer widget to malfunction. Looking at the embedded source code alone, you can already tell that the referrer widget is not working since it does not populate the referrer hidden field.

    Let us know if the issue persists so we can assist you further.

    Regards!

  • Profile Image
    naswgr
    Answered on March 21, 2014 at 09:17 AM

    I did grab the code again from the source instead of the HTML form on the download.  This did provide me with the embeded JS files that were missing.  My secondary issue was that I was moving the script tags to the head with my other called scripts.  Once I left them in the body the widget works great.  Thank you sooooo much for your help!

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on March 21, 2014 at 10:31 AM

    @naswgr

    I am sorry, it is not clear if all is good or you still have issue?

    From what I understand, what you did was, position the form script codes above the other existing scripts in the page head of the webpage. Did everything work as intended?

    Thanks.

  • Profile Image
    Carina
    Answered on March 21, 2014 at 01:31 PM

    I'm glad to hear it! Let us know if we can be of more assistance.

    Thank you.