Strange problem with field showing "Please Run the Wizard"

  • Profile Image
    UWT_Digital_Learning
    Asked on November 22, 2021 at 05:07 PM

    Hi, I'm working on this form:

    https://form.jotform.com/213256421238147

    And for some reason, field 2A just shows the text "Please Run the Wizard" where it should be a yes or no:

    1637618761_619c144903f69_CleanShot 2021-

    I've deleted and replaced the field (and the 2nd, initially hidden companion) and cloned the entire form...no matter what I do, the problem remains.

    Thanks in advance!

    c

    Screenshot
  • Profile Image
    alara
    Answered on November 23, 2021 at 12:23 AM

    Hello,

    We examined your problem and created a ticket to our development team in order to solve this problem as soon as possible.

    We cloned your form and after examination we came up with a solution. Please follow the steps below.

    1.In your form’s “BUILD” section there is a blank which is “‘2A yes/no” question. It does not show up but it is still clickable. Please delete this field.

    Kmlksfw_rytrQLmomLnaoTgYoaTrgrWlgaUGDli-

    2.Please delete the conditions that are related to the 2A question.

    TniL4IZ-PNRx0oaTUjlkXfmGl-VvcqhCNhtuWRPm

    3.You can now create a new question field for your “2A yes/no” question. Either create a new field or duplicate other yes/no questions and change the text.

    WMTwpF8UzPZ_f3-9fN-9fteVIsrYNRlNv_MjYyrU

    4.Please change the text and go to settings to add a new condition.xIBZ681hN4wms0biq68fNkbmtAygF1vyl0r1xFLe

    5.Please add a “Show/Hide” field condition(Please add just one condition for 2A question, which is the show condition that is shown below).

    CeaJKEJHtQeTmUBtETpItmWhdXBWNymlkPOsu2pN

    Please let us know if you need further assistance, we will be happy to help.