Submission View App: a bit slow to load view pages

  • Profile Image
    CheapAlice
    Asked on April 27, 2014 at 11:49 AM

    Hello,

    I am uploading data to my site via your submission view app and it is taking forever to load. says along the bottom that "waiting on views.jotform...

    here is the link

    http://views.jotform.io/list.php?id=40755840322956

    just wondering if too much info or photos? or if maybe jotform is working on something as it is Sunday?

    Any help or suggestion to have load fast would be appreciated.

     

    Thanks

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on April 27, 2014 at 02:12 PM

    Hi,

    Jotform operates 24/7 and updates are usually made every weekday. We've also made sure that every feature we have are running fine, that includes the performance. Please try to create another list using the same form, this time, without the images. Let us know if that makes a difference.

    I am also forwarding this thread to our developers for further assistance. I am able to load the page but for a minute or two.

    Thanks

  • Profile Image
    CheapAlice
    Answered on April 27, 2014 at 07:15 PM

    Ok Thanks so much. I need the photos so hope it is something else. was absolutley fine yesterday and only one photo addes since. not large file from what I see.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on April 27, 2014 at 07:55 PM

    @CheapAlice

    I checked the page here and it only took 2 seconds the time it fully loads on my browser. Can you please clear your browser's cache and check the page again? If you have another browser, kindly check how it performs there.

    It also appears to be fine when I tested the page on a 3rd party webpage tester. You can check the result: http://www.webpagetest.org/result/140427_AC_Q9E

    Please update us if you continue to encounter the same issue.

    Thanks!

  • Profile Image
    CheapAlice
    Answered on April 27, 2014 at 08:15 PM

    started working great again on it's own. did not do anything on my end. Had already checked other browsers earlier and contacted other individuals to check and they were having the same issue. Hope it continues to work fine and will update if I encounter the same issue ever again.

    Thanks for all the assistance and keep up the great work. The Jotform team is amazing.

  • Profile Image
    CheapAlice
    Answered on April 28, 2014 at 01:07 PM

    Now it was fine up till 1/2 hour ago. Now very slow again. Any idea what could caut this?  

    No change made since

  • Profile Image
    EliezerN
    Answered on April 28, 2014 at 01:39 PM

    Thanks for the update.

    Upon making some tests with other apps I found they are not working either, so I conclude this last failure is not isolated to the View Submission app only. So, we have already informed to our dev team about it directly so that they can fix it as soon as possible.

    We will update you viat this thread once it is fixed.

    Thanks for reporting this issue

  • Profile Image
    alp_deniz
    Answered on November 06, 2014 at 10:16 PM

    Hello,

    This issue should have been fixed. Could you please let us know if it works as expected?

    Kind regards