The form displays #8j1h17f1 error when there is a PayPal field

  • Profile Image
    adkvfc
    Asked on January 20, 2022 at 08:46 PM

    I'm getting the form engine failed page on one of the two forms that I have embedded in our website, adkvotersforchange.org. I have tried clearing the cache, and I've even cloned the form and tried to embed the cloned form, but till get the same result. The other form seems to be functioning properly. Here is a screenshot.

    1642729523_61ea10332cb87_Untitled.png

  • Profile Image
    Roneet
    Answered on January 20, 2022 at 09:36 PM

    I am able to replicate the issue on the cloned form.

    The issue occurs due to the PayPal field.

    Let me escalate it to our backend team. We will update you as soon as we have news on this.

    Thanks.

  • Profile Image
    adkvfc
    Answered on January 21, 2022 at 02:00 PM

    Good mornng! Any answers? We also have another jotform on our website that goes to the same Paypal - is that the problem?

  • Profile Image
    Mianala
    Answered on January 21, 2022 at 02:46 PM

    Good morning!

    Our backend team is currently working to resolve the issue. 

    Could you please send the links of the affected forms so we can add additional information to them?

    Thank you.

  • Profile Image
    adkvfc
    Answered on January 21, 2022 at 03:36 PM
  • Profile Image
    parker
    Answered on January 21, 2022 at 04:19 PM

    Hello,

    After some testing on a clone of your form it seems to be the products that are causing the issue as when I disabled them, the form was then working. If you could disable or delete the ones you have and try creating new ones, the form was working for me.

    1642799865_61eb22f9605ea_

  • Profile Image
    batuhanatalay
    Answered on January 24, 2022 at 05:53 AM

    Hi,


    It fixed, could you check it again?

  • Profile Image
    Ellen Beberman 
    Answered on January 24, 2022 at 07:45 AM

    I fixed it. Thanks for the help!

  • Profile Image
    Ravi
    Answered on January 24, 2022 at 08:17 AM

    Great to hear that. It got fixed.

    Feel free to create a new thread if you face any issue or need any help. We will be happy to assist you.

    Thanks,

    Ravi_G