Неправильное отображение формы с условиями при первой загрузке.

  • Profile Image
    egor23
    Asked on May 08, 2014 at 07:03 AM

    При открытии страницы с формой, которая имеет условия в первый раз загружается не верно. Очень часто форма открывается со всеми скрытыми полями без соблюдения предустановленных правил. Только после обновления страницы форма отображается в нужном виде. 

    Напишите, можно ли исправить эту ошибку? 

    Как правило, пользователь после открытия страницы в первый раз видит её в неправельном виде, форма отображается не верно и не может быть заполненна. Как следствие, пользователь, который собирался оставить заказ просто уходит с сайта.

    Помогите исправить эту ошибку, так как использование условий в формах очень необходимо.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on May 08, 2014 at 09:24 AM

    Здравствуйте egor23,

    Я сделал обратный несколько ваших Последний раз редактировалось форм в вашей учетной записи, но я не в состоянии повторить вопрос вы, описанную выше. Во всех нагрузок как ожидалось, и не показывает скрытые поля.

    Вы встроен форму в любую веб-страницу? Пожалуйста, поделитесь URL веб-страницы, и мы будем смотреть. Если вы встроенных форму использовать его код сценария, я хотел бы предложить вам вставить ее помощью Iframe вставлять код, и это должно помочь вам.

    Пожалуйста, поделитесь URL веб-страницы.

    Спасибо!

  • Profile Image
    egor23
    Answered on May 08, 2014 at 09:51 AM
    Unfortunately , I had to abandon the use of rules in the forms that are posted on my sites . In most cases, the form displays the true test , but sometimes the first time page loads, all the hidden fields still appear despite the rules . If you refresh the page , the form is loaded perfectly , but the client has left the site.
    I would appreciate any information on identifying ways to fix this problem. Perhaps there is what may be a script or preloder reconciliation downloadable forms .
    At least , if you open my site in Opera http://www.123region.ru/ you will notice that before opening the form first loads all the fields , and after the regulation's fields disappear, but the page stay  deep down and broken.
    Четверг, 8 мая 2014, 9:24 -04:00 от JotForm Support Forum:
    ...
  • Profile Image
    jedcadorna
    Answered on May 08, 2014 at 11:38 AM

    Your site is embedded using a <script> embed code. One possible cause could be when using a script embed code some libraries that uses <script> in your page might be conflicting your embed code and that could be the reason why it is not loading correctly.

    The best way to test your form is using its standalone form URL in that case you will be able to isolate whether the issue is from within Jotform or your site's source code.

    As suggested by my colleague try embedding the form using an Iframe as this eliminates the conflict of the code in your webpage as it runs in an iframe. Here's a guide on how to get an iframe code http://www.jotform.com/help/148-How-to-Get-the-iFrame-Code